Nuk keni parë kurrë më parë të tillë! (video)

Në videon e mëposhtme do të shikoni një risi në fushën e makinave me rimorkio. Në fakt, nuk besojmë të keni parë më parë diçka të ngjashme.

Shikoni se si transportohet skafi në det dhe do të çuditeni me të vërtetë. Teknologjia përparon dita ditës dhe bën mrekulli! /alb-observer.com/