Peshku me mustaqe -kanibal… gëlltit një pëllumb! (video)

Peshku me mustaqe, ose “Peshku maçe!”, filmohet teksa ai sulmon një pëllumb në momentin që po pinte ujë.

Kanibalizmi i këtij peshku është vërtet për… t’u “admiruar” pasi tek ai sulmon gati del në tokë!


Siç dhe do e shikoni dhe në videon e mëposhtme, peshku sulmi i peshkut është i menjëhershëm dhe rrufe, derisa pëllumbi të përfundoi në gojën e tij!/alb-observer.com/
Për më shumë në videon që vijon: