Kur makinat e reja kthehen në llamarina pa ju hequr qesja…! (video)

Dimë që Rusia mban rekordin e karamboleve, por kur këto karambole bëhen nga më të çuditshmet ngjallin interes të madh. Kështu pamjet filmike në videon që vijon. NJë shofer, sapo del në rrugë të madhe me kamionin e tij të ngarkuar me makina të reja, nuk e ul aspak shpejtësinë, madje e shton atë pa vënë re se rruga kishte zënë akull./alb-observer.com/
Kështu makina filloi të bëjë patinazh dhe…

Ndiqeni videon në vijim dhe o kuptoni: