Mos dilni kurrë pa rroba nga dhoma e hotelit (VIDEO)

Herë tjetër kur vendosni që të dilni nga dhoma e hotelit, sigurohuni që të keni rroba mbi trup.
Sepse mund të ndodhë siç i ka ndodhur këtij personi, që mbeti jashtë dhomës së tij, ndërkohë që ishte nudo.
Ai doli për të lënë tabakanë e shërbimit, por dera u kyç dhe ai nuk hynte dot brenda.
Nuk i kishte çelësat dhe detyrohet që të shkojë deri poshtë tek recepsioni për të kërkuar ndihmë.
Klienti i hotelit është kapur nga kamerat e brendshme.