Nuk keni për ta besuar! Bimë mishngrënëse që gjuan dhe gëlltit… minj! (video)

Ka bërë xhiron e botës duke befasuar miliona shikues, videoja që tregon kurthin e një bime ndaj miut!

Duket si një skenar filmi fantastikoshkencor, por në realitet ekziston një bimë mishngrënëse e cila “gëlltit” deri dhe minj. Ka aftësi të tresë deri dhe dhëmbët dhe kockat e tij!
 Bima mbanë emrin shkencor “Nepenthes spathulata”, mbinë në Iava dhe në Sumatra.
Trupi i saj arrin deri në 5 m gjatësi. Bima i gënjen kafshët dhe kur ata hyjnë në “lulen” e saj, izolohen aty dhe të vdesin nga lodhja dhe të “zhbëhen” në vijim nga substancat tretëse të bimës./alb-observer.com/
Për më shumë mister në videon në vijim: