Parkimi më i… dështuar i mijëvjeçarit! Është e pamundur të ndodhë kjo! (video)

Shumë drejtuesve të automjeteve u ndodh që të hasin vështirësi në parkimin e mjetit të tyre. Nuk është e thënë që vështirësi të hasin vetëm të rinjtë në timon, pasi kjo u ndodh edhe atyre që kanë eksperiencë disa vjeçare.
Por, kjo që bëri shoferi i videos nuk mund të jetë e mundur!
Një shofer për çmimin më të keq të mundshëm. E meriton!/alb-observer.com/
Shikoni videon dhe do habiteni: