Anaidi ka pasur tri lidhje me vajza me pozitë

Anaid Kaloti, 27-vjeçari nga Tirana, është i pari banor i “Big Brother 6” që ka krijuar një lidhje brenda shtëpisë me Joanën. Ndërkohë i cilësuar si një nga tipat më impulsivë të lojës, ai në dhomën e rrëfimit ka pohuar se femrat që ka pasur në krah jashtë shtëpisë kanë qenë të veçanta. Përtej pamjes sportive dhe çapkëne, qëndron një djalë i zgjuar që studion Gazetari. Po cila është jeta që ai ka bërë para se të hynte në këtë lojë?