Fati nganjëherë të shpëton nga vdekja (FOTO-LAJM)

Këto fotografi tregojnë qartë se nuk është diçka e zgjuar të ngacmosh kafshët që janë shumë më të mëdha dhe më të fuqishme se ty. Dhe ky bizon po shikonte punën e tij, derisa një djalë i ri, aspak i zgjuar, vendosi ta provonte duke rrezikuar shumë.

John Sullivan, punonjës në këtë park u shpreh se ky person është shumë me fat që nuk përfundoi i vdekur. /albeu.com/