Gjen ne plehra 83,000 euro

Nje operator i deponise se shkarkimeve ne Asaminami, ne prefekturen e Hiroshimes, gjeti mbi 10 milione yen (rreth 83 mije euro) ne plehrat qe po merrte.
Parate dolen thuajse te paprekura nga kazani i plehrave dhe ishin te gjitha te ndara ne 10,000 yen. Nuk dihet saktesisht sa para ishin ne fillim, sepse disa nga parate u copetuan nga makina e plehrave.
Operatori mori policine per te kthyer ato qe gjeti. Por, policia nuk beson se do te gjeje pronarin e parave pasi autoritetet besojne se parate jane hedhur gabimisht nga ndonje kur ka hedhur ndonje objekt ne plehra, pershembull, dikujt qe i kishte vdekur tezja dhe kishte hedhur objektet e saj nuk e dinte qe kishte para. Per pasoje, nese nuk gjendet pronari, operatori i plehrave do te marre parate qe gjeti.