Kapi peshk me dhëmbë njeriu! (video)

Një turist nga Irlanda kapi një peshk në Florida të SHBA-ve, i cili ende nuk mund ta besoj atë çfarë peshkoi! Peshku që zuri turisti nga Irlanda, kishte dhëmbë njeriu. Specialistët pohuan se peshku është i njohur si specie por vitet e fusnit është në zhdukje!
Por habia e irlandezit ishte shumë e madhe, madje hapi treguan dhe mediat pasi ishte hera e parë që një peshk i tillë ekspozohej kas shumë./alb-observer.com/

Për më shumë në videon në vijim: