Lajmi që shokoi…! Në 2013-ën Turqia do të jetë një komb i vdekur!

Lajmi që befasoi mediat e botës!

Në kohën kur të gjithë mediat e botës e paraqesin Turqinë si një shtet shumë të fuqishëm, gazeta “Pravda” risjell në shtyp një artikull profetik për Lindjen e Mesme. Ky artikull edhe pse është botuar para shumë vitesh, është vërtetuar 99%!
Po Turqia?
Kështu, artikullshkruesi kishte tentuar të parashikonte situatën në Lindjen e Mesme dhe për shumë shtete, parashkrim që deri më tani është vërtetuar. Sipas këtij artikulli, të pakta janë “ditët” e Demokracisë Turke që krijojë Qemal Ataturk, pasi planet e reja otomane të Erdogan dhe Davutoglou, nuk do të realizohen kurrë.
“Ky vit do çojë Turqinë në luftën e saj të fundit. Në qeveri do vazhdoj të qëndroj krijuesi i saj, islamiku Erdogan. Do të krijohet një aleancë e ngushtë me Egjiptin dhe do të mbështesin islamikët e Sirisë dhe sunitët. Erdogan do të provoj të shfaqet si “sulltani i ri” dhe do të sulmoj Izraelin dhe aleatët e saj, Greqinë dhe Qipron, duke e shtyrë Turqinë në një luftë që do ta humbas. Deri në fund të vitit 2013, Turqia do jetë hedhur në koshin e mbeturinave të historisë, do jetë një komb i vdekur”, përfundon artikulli profetik./alb-observer.com/