Mënyra të sukseshme për të lënë duhanin

Një nga varësitë më të mëdha është duhanpirja, por lënia e duhanit është vendimi më i mirë që ju mund të merrni. Duhan pirja mund t`iu çojë në shumë probleme si sëmundje të zemrës, goditje, tension të lartë të gjakut, infertilitet dhe mund të shkaktojë kancer. Për të shmangur këto, shansi më i mirë është prerja një herë e përgjithmonë e këtij zakoni të keq. Ja cilat janë disa mënyra që do ju ndihmojnë: Keni një plan të përcaktuar Ndiqni këshillën e miqëve dhe familjes Hyni në një program ku mund të gjeni suportin e të tjerëve që janë në të njëjtin situatë me ju Merruni me aktivitet fizik do ju ndihmojë të mos pini duhan dhe të menaxhoni stresin Shmangi zakonet shoqëruese të duhanit si alkolin dhe kafen