Shtatë gjëra të cilat nuk duhet ti kesh!

Është konsideruar si një nga mendjet më të ndritura që ka njohur njerëzimi. Ku me urtësinë, mençurinë intelektin dhe paqe dashurinë e tij të pashtershme, mundi të kthej në idhullin e urtësisë dhe gjenerata të tëa njerëzish ti përulen atij sot me respekt.
Sipas liderit të madh indian Mahatma Gandhi, në vijim janë 7 mëkatet e shoqërisë. Në shoqërinë që ai ëndërronte, njerëzit nuk duhet të kishin këto shtatë pika:
1. Pasuri pa mund
2. Kënaqësi pa ndjenjë
3. Tregti pa moral
4. Dituri pa karakter
5. Shkencë pa njerëzi
6. Adhurim pa sakrificë
7. Politikë pa parime