Tmerr! Qeni kthehet në shtëpi me një foshnjë të vdekur në gojë…

Qeni u kthye në shtëpi pas shëtitjes, me një foshnjë të vdekur në gojë!
 
Incidenti i pabesueshëm ndodhi në Oklahoma të SHBA-ve. E zonja e shtëpisë, e cila ishte qiramarrësja deklaroi: “Qeni ynë, Luke u shfaq papritur në derën e shtëpisë duke mbajtur në gojë trupin e pajetë të një foshnje, i cili ishte mbështjell me plasmas”.
Theksoi gjithashtu se trupi i pajetë i fëmijës nuk kishte shenja kafshimi nga qeni, mesa duket Luke u ofrua të ndihmonte foshnjën.
Autoritet policore mbërritën menjëherë në vendin ku qeni zbuloi trupin e e pajetë dhe nisën hetimit për të zbuluar nënë që e braktisi dhe kreu këtë krim.
Shefi i policisë pohoi: “Foshnja është e gjinisë femërore dhe nuk e dimë se nga ka ardhur”./alb-observer.com/