Fjeti me vajzën dhe u ngritë me… vjehrrën! (video)

Nuk mund ta besonin disa të rinj të cilët kishin shkuar në ekskursion!

Dhe arsyeja, ishte e thjeshtë!
Fjetën me vajzën dhe u ngritën me vjehrrën!


Janë vërtet mbresëlënës reagimet e tyre…
Për më shumë në videon në vijim: