E tradhtoi… shikoni se ç’i punoi me çekiç bashkëshortja! (video)

Një kalimtar regjistroi me celularin e tij reagimin e një femre, të cilën e kishte tradhtuar bashkëshorti i saj!

E tradhtoi dhe ajo u shfry mbi makinën e tij, duke e bërë atë thërrmim para syve të dhjetëra kalimtarëve.
Fjala për një braziliane e me një çekiç shkoi tek parkingu ku bashkëshorti i saj parkonte makinën e tij, në vijm me sa fuqi që kishte godiste makinën duke i thyer xhamat dhe shkaktuar dëme të mëdha.

Ndërkohë në vendngjarje ndodheshin me dhjetëra qytetarë.
Ku njëri prej tyre regjistroi të gjithë ngjarjen me celularin e tij dhe e publikoi në internet.
Megjithatë, kurrë nuk u bë i njohur reagimi i bashkëshortit të saj!
Por, sipas mediave lokalemësohet se e tradhtuara, pasi përfundoi misionin e saj u largua nën ritmin e duartrokitjeve të kalimtarëve të cilët shijuan këtë skenë kaq të rrallë./alb-observer.com