Elena i ulet Edberit në prehër.. Shikoni si reagon ai ! (VIDEO)

Elena i është ulur Edberit në prehër dhe po ngacmohen me njëri-tjetrin. Edberi e pyet për të dashurin, a i ka bërë foto apo jo, nëse ai xhelozon kur e sheh atë atje? Elena thotë se shumicën e fotove ja ka bërë ai, ndërsa sa për xhelozi ajo pohon me kokë. Por shton se është shumë kurjoze të dijë se çfarë shkruajnë gazetat për ata të dy. Edberi duket sikur e ngushëllon që ajo të mos merakoset, duke i thënë se gazetat atë punë kanë.