Anija më e madhe në botë… brenda 76 sekondash (video)

Është 400 m e gjatë dhe 59 m e gjerë! Është padyshim anija më madhe në botë e klasit “Triple-E”, pronë e kompanisë Maersk dhe është arritja më e lartë e teknologjisë në fushën e marinës detare!
Anija u ndërtua në ofiçinat e Daewoo dhe kushtoi 190 milionë dollarë…
Ngarkesat e saj janë vërtet marramendëse!

Pa u zgjatur ndiqni atë vetëm në 76 sekonda: