Noizy zihet me Rozanen dhe kercenon se do te publikoj te gjitha fotot e saj dhe videot intime…

Vertete Shume e Turpshme Kjo Qe Ka Bere Noizy .
Si Duket Gjendja Mes Tyre Nuk Eshte Me Ajo E Dikurshmja Perderisa Noizy Vendos Te Publ Fotot e Saj Ne NeT