Seks në zyrën e tij, ja videoja skandaloze e ministrit malazes (video)

Ministri malazes i Finacave Mirosllav Ivanisheviç është xhiruar në zyrën e tij duke bërë seks me vajza.
 
Pamjet i përkasin dy skenave, në njërën prej të cilave Ivanisheviç, i cili njëherësh është edhe kryetar i Senatit Shtetëror të Mbikëqyrjes, ish zv/kryeministër, shihet i veshur dhe këmbët e vajzës. Ndërsa më pas xhirimi që zgjat zgjat 9.55 minuta nxihet, por dëgjohet muhabeti ndërmjet tyre e me pas edhe ofshama gjatë aktit seksual.
Ndërsa në xhirimin e dytë ministri shihet gjysëm i zhveshur pas aktit seksual./alb-observer.com/