Tmerr! Mjekja vrasëse ekzekutoi 300 pacient për të liruar krevatet e spitalit!!!

Një mjeke nga Brazili do të përballet me akuzën më të rëndë në historinë e mjekësisë: Vdekjen me qëllim të 300 njerëzve!
 
Virginia Suarez de Souza, u arrestua pak ditë më parë, pas zbulimit se 20 pacientë të shtruar spital dhe që trajnoheshin në pavijonin e kujdesit intensiv të spitalit –faza e fundit e sëmundjes- ku punonte si mjeke Virginia në Brazili, lanë frymën e tyre të fundit, kur ajo kishte dezhurnin.
Kategoritë që do të përballet mjekja janë për dhënie mbidozë ilaçesh pacientëve dhe uljen e sasisë së oksigjenit pacientëve. Qëllimi i mjekës ishte të zbrazte krevatet e spitalit, pra sa më shumë krevate dhe në kohë rekord. Deri më tani janë faktuar 20 viktima nga dora e saj, ndërsa akuzohet se numri i pacientëve të “ekzekutuar” nga Virginia arrin në 300./alb-observer.com/