Shikoni fotografinë që ka tërbuar Merkel dhe gjithë Gjermaninë…!

Brenda pak orëve ka bërë xhiron e botës, por edhe turbo Merkel dhe gjithë gjermanët!
 
Fotografia rrodhi në media para pak ditësh, por vetëm ditën e stome ajo është publikuar me rezultat të gjithë mediat e botës të merren me të!
Në fotografi, Merkel shfaqet ndërsa po bënë plazh lakuriq me disa shoqet e saj. Padyshim zemërimi i Mrekel, ishte shumë i madh , po ashtu edhe shumë qytetarëve gjermanë të cilët konsideruan publikim e kësaj fotografie si ofendim për të ulur imazhin e Gjermanisë dhe për të ofenduar Merkel!/alb-observer.com/