Gërhet babai, gërhet dhe bebushi i sapo lindur…! (video)

Fëmijapasuria më e madhe e qenies njerëzore…!
Pasuria më e madhe e çdo njeriu dhe padyshim, vlera më e lartë e universit!

Një vajzë e sapo lindur, fle lehtë, ëmbël gjumë dhe pranë saj,i ati gjithashtu. Por, çudia është se nuk gërhet vetëm i ati i ngrënë mirë, por edhe vetë engjëllushja e vogël.
Siç thotë dhe populli ynë fjalën e tij të urtë: “Fëmija është pasur e pridnit!”si dhe “Lindëm të-të ngjaj!”/alb-observer.com/


Ndiqni në vijim këtë gërhite kaq të ëmbël të kësaj vogëlushe: