Publikohet fotografia e parë e UFO-s që u rrëzua në Japoni para pak ditësh!

Është njoftuar se oficer të lartët ë marinë luftarake japoneze, kanë publikuar fotografinë e parë të UFO-s që u rrëza para pak ditësh në Japoni në brigjet Okinawa.
Në fotografi duket qartë një objekt i cili rrezaton para se të rrëzohet dhe ishte pikërisht ky objekt i cili alarmoi marinën luftarake Japoneze.
Ndërkohë, duam të theksojmë se kanë qenë të shumta dhe reagimet që pohojnë se kjo ngjarje mund të jetë “sajesë” e qëllimshme për shkak të tensionit në rajon midis Kinës dhe Japonisë, si dhe shtimi Kores së Veriut me testimet e kësaj të fundit të raketave balistike./alb-observer.com/
Konkluzionet tujat!