A nuk duhet të qeshin të gjithë në dasëm? (Video)

Dasmat padushim janë evente të gëzuara ku të gjithë gëzojnë dashurinë e ciftit. Por një fëmijë e cila duhet të ishte shoqëruese e nuses, ka filluar të qajë me të madhe ndërsa i drejtohej altarit ku do martohej një çift.

Nuk dihet se çfarë e ka shkaktuar të qarën tek vajza e vogël, por supozohet se do ketë qenë prania e madhe e njerëzve. Megjithatë videeja e hedhur menjëherë në Youtube dhe ka shkaktuar një sensacion në internet duke u kthyer në hit. Ndiqni këtë moment argëtues!/alb-observer.com/