E pabesueshme! Delfini puth qenin… (video)

Është publikuar vetëm para pak ditësh, por pamjet janë xhiruar para 10 vjetësh, për nevojë të një filmi të titulluar “Dolphin”.
Kështu, organizmi “One World One Ocean” e publikoi videon në internet me qëllim që të sensibilizoj njerëzit duke përdorur forcën e televizorit për të ndryshuar mënyrën se si njerëzit shikojnë oqeanet, duke linçuar aktivizime për përmirësimin e situatës.
Delfinët dhe qenët janë kafshët më të zgjuara të planetit tonë. Studime të kohëve të fundit vërtetuan se gjitarët e detit, kanë shumë ngjashmëri të shumta me njerëzit./alb-observer.com/

Ndiqni në vijim pamjet e mrekullueshme: