Lajmi fundit: Gjenden batanijet me të cilin pedofili Prrenjasi kishte mbështjell kufomën e djalit

Sipas dëshmive të pedofilit Adrrian Prrenjasi polcia ndodhet një hap para gjetjes së eshtrave të Julian Çelës!
 
Policia nuk i ndalur kërkimet këtu e pesë ditë, por sot lajmi i “mirë” vjen nga gjeteje e gjurmëve të dëshmuara nga Prrenjasi, i cili kishte treguar vendin e mbeturinave të Sharrës ku kishte hedhur trupin e pajetë të djaloshit të mbështjell me batanije.
Mësohet se kërkuesit kanë zbuluar dy batanijet e përshkruara nga pedofili dhe vijojnë kërkimet për gjetjen e trupit të 11-vjeçarit, pasi dyshohet e në njërën prej këtyre batanije fshihen eshtrat e Julian Çelës.

Kërkimet kryhen nën vëzhgimin e specialistëve të policisë dhe atyre ushtarak./alb-observer.com/