Seldi, më afër Sinanit e më larg Dafinës!

Ndoshta për shkak se kjo fotoështë realizuar në një ambient të hapur ku këngëtarët kanë qenë të rrethuar me fansa, Seldin nuk e ka lënë sedra që të “tradhtojë” mikun e tij dhe t’i afrohet të fejuarës, Dafinës.
Nuk dihet se në çfarë eventi kanë marrë pjesë ku e ka shoqëruar edhe e fejuara, por në foto shihen shumë mirë se si Seldi është afruar te Sinani e duke e lënë pak më larg të dashurën e tij, shkruan Panorama.
E cila ka udhëtuar nga Suedia për të qenë pranë këngëtarit, njëherësh dhe i fejuari i saj.